Afgelen Canyons

Vanaf 260,00 €
Kies datum


Kies tijd

Aantal deelnemers
(Dagtour) We een bezoek brengen aan Kaymalı, een ondergrondse stad, de plaats Güzelyürt, de sprookjesachtige Ilhara vallei, het dorp van Belisirma en het Selime klooster. 

Afgelegen Canyons

Dagtour

In deze tour gaan we naar de ondergrondse steden, waaronder  Kaymaklı, we komen langs typische steden en en dorpen van de regio, ook brengen we een bezoek naar de plaats Güzelyurt, vervolgens reizen we door naar de canyons van de Ilhara vallei, het dorp van Belisirma en het historische Klooster van Selime.  

Kaymakli: een van de grootste en verbazingwekkende ondergrondse steden, met acht ondergrondse niveau's, waarvan er 4 open zijn voor het publiek. Hier kunt u oude stallen, kelders, gangen en zelfs ondergrondse kerken zien. 

Güzelyurt (Gelveri): Dit is een authentieke turkse stad en de thuisplaats van St. Gregory Nazianzen. In dit gebied, wat is verbonden aan de stad Aksaray, heeft in het verleden een grote gemeenschap Grieken gewoond tot dat de populatie wisseling plaatsvond in de jaren twintig, toen zijn ze uitgewisseld met de turken die in de griekse   Thessaloniki en Kavala woonden. 

Ilhara Vallei: Deze canyon is diep en oogt ongerept, het wordt gescheiden door de Melendiz rivier. Bij rivier ziet u historische kerken uitgehouwen in rotsen van tufsteen. Hier krijgt u volop de gelegenheid om de omgeving in u op te nemen tijdens een wandeling van 4 kilometers om uiteindelijk Belisirma te bereiken. Dit is een typische, niet vaak bezochte, dorp van de regio Cappadocië. Op de terugweg naar uw hotel zullen we een bezoek brengen naar het fascinerende klooster van Selime van de XIII eeuw met mooie in de rotsen uitgehouwen kerken

Felemenkçe
İngilizce
Türkçe
stallenkelders, gangen en zelfs ondergrondse kerken

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u  ophalen van uw hotel.

Hotel pick-up

In ons boekingsformulier vragen we u de naam van uw hotel te noteren waarvan u opgehaald wilt worden voor de tour. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de hotel pick-up tijdig ons door te geven.

Meest gestelde vragen m.b.t. hotel pick-up

Wat als u uw hotel nog niet geboekt heeft? 
Dat is uiteraard geen probleem. Zodra u uw accomadatie procudure heeft afgerond, kunt u  contact met ons opnemen om de hotelgegevens door te geven, of anders kunt u een alternatieve hotel kiezen vanwaar u wilt dat wij  u komen ophalen voor de tour.  

Wat als ik in de stad verblijf maar bij vrienden of familie logeer? 
Zodra uw boeking is bevestigd zullen we u een gedetailleerde informatie sturen en de adressen van de mogelijke p ick-up plekken en locaties  voor onze tours doorgeven. 

Pick-up tijd

De exactie pick-up tijd van uw hotel hangt af van de locatie, maar gezien de duur van de tour zal de pick-up zal 's ochtends rond 8:00 and 10:00 zijn.  

Duur

Dagtour (8 uur) 

Prijs

 

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Up to 16 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

260 

 

280 

 

290 

 

340 

Inclusief

Pick up van en naar uw hotel.
Vervoer met bus voorzien van airco en een chauffeur. 
Engelstalige gids. 
Toegangsbewijzen voor musea en monumenten. 
Parkeer- en brandstofkosten. 
Reisverzekering.  

Exclusief

Eten en drinken. 
Indien gewenst, kunnen wij u een overheerlijke lunch aanbieden voor een extra toeslag van  25 euros per persoon.  

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag moet contant worden betaald op de dag van de activiteit. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Indien u voorkeur geeft aan een  deluxe privé luchtballonvaart, waarbij u met uw eigen gezelschap en de bemanning bent, neemt u dan alstublieft contact met ons (hyperlink) op, we zullen dit met veel plezier voor u in orde maken. 

Hoe te boeken?

Om en  standaard luchtballonvaart Cappadocië te boeken, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken n het formulier  bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze Luchtballonvaart FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.viaurbis.com