ETNOLOGISCHE WANDELTOCHT

Vanaf 260,00 €
Kies datum


Kies tijd

Aantal deelnemers
Tijdens deze etnologische wandeling (ongeveer 12 km) zult u een kijkje nemen in de levensstijl van de Cappadociërs, de in de rotsen uitgehouwen huizen en kerken bezichtigen en tevens kleine magische dorpen en valleien bezoeken. U zult getuigen van het dagelijks leven van de inwoners, de gewoontes en de traditie van hun gastvrijheid. We zullen een wandeling maken over het prachtige Duiven vallei en de Witte vallei, ook wel de vallei van de liefde genoemd. 

Ethnologische wandeltocht

(Wandeltocht van ongeveer 12 kilometer )

Geniet van de gespecialiseerde " ethologische wandeltocht" waarbij u de gelegenheid krijgt om een kijkje te nemen in de levenstijl en tradities van de families en de inwoners van Centraal Cappadocië. We zullen hun huizen bezoeken en talrijke gebouwen die zijn uitgehouwen in rotsen van tufsteen, zien. U zult spectaculaire valleien bezoeken, zoals de Duiven vallei, de Witte vallei en andere ongerepte gebieden van het Centraal Anatolische gebied, waarbij u de gelegenheid krijgt om getuige te zijn van het dagelijks leven van de lokale bevolking. 

Duiven vallei:  De tradionele route van deze vallei is ongeveer 4 kilometer lang,  van Üçhisar naar  Göreme. In deze tour kunt u genieten van en indrukwekkende uitzicht over het bijna surrealistische landschap van de vallei met tunnels en kamers uitgehouwen in rotsen van tufsteen, die op duiventillen lijken.  

Witte vallei : Staat ook bekend als het vallei van de liefde, deze prachtige vallei biedt u een bewonderlingswaardig landschap, een perfecte locatie voor foto shoots. Hier ziet u ook de populaire 'feeën schoorstenen', die het specifieke karakter van de regio weerspiegelen. 

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u  ophalen van uw hotel.

Hotel pick-up

In ons boekingsformulier vragen we u de naam van uw hotel te noteren waarvan u opgehaald wilt worden voor de tour. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de hotel pick-up tijdig ons door te geven.

Meest gestelde vragen m.b.t. hotel pick-up

Wat als u uw hotel nog niet geboekt heeft? 
Dat is uiteraard geen probleem. Zodra u uw accomadatie procudure heeft afgerond, kunt u  contact met ons opnemen om de hotelgegevens door te geven, of anders kunt u een alternatieve hotel kiezen vanwaar u wilt dat wij  u komen ophalen voor de tour.  

Wat als ik in de stad verblijf maar bij vrienden of familie logeer? 
Zodra uw boeking is bevestigd zullen we u een gedetailleerde informatie sturen en de adressen van de mogelijke p ick-up plekken en locaties  voor onze tours doorgeven. 

Pick-up tijd

De exactie pick-up tijd van uw hotel hangt af van de locatie, maar gezien de duur van de tour zal de pick-up zal 's ochtends rond 8:00 and 10:00 zijn.  

Duur

Dagtour (8 uur) 

Prijs

 

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Up to 16 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

260 

 

280 

 

290 

 

340 

Inclusief

Pick up van en naar uw hotel.
Vervoer met bus voorzien van airco en een chauffeur. 
Engelstalige gids. 
Toegangsbewijzen voor musea en monumenten. 
Parkeer- en brandstofkosten. 
Reisverzekering.  

Exclusief

Eten en drinken. 
Indien gewenst, kunnen wij u een overheerlijke lunch aanbieden voor een extra toeslag van  25 euros per persoon.  

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag moet contant worden betaald op de dag van de activiteit. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Indien u voorkeur geeft aan een  deluxe privé luchtballonvaart, waarbij u met uw eigen gezelschap en de bemanning bent, neemt u dan alstublieft contact met ons (hyperlink) op, we zullen dit met veel plezier voor u in orde maken. 

Hoe te boeken?

Om en  standaard luchtballonvaart Cappadocië te boeken, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken n het formulier  bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze Luchtballonvaart FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.


viaurbis.com