CAPPADOCIË LUCHTBALLONVAART

Vanaf 130,00 €
Kies datum


Kies tijd

Vliegen in een luchtballon boven de ongelovelijke landschap van Cappadocië is een onbeschrijvelijke ervaring. In ongeveer een uur zult u gegarandeerd een avontuur van uw leven meemaken! Met deze speciale tour zult u genieten van de natuurlijke wonderen van de regio Centraal Anatolië, met de  feeën sprookjesachtige vulkaankegels en oude kerken uitgehouwen in de rotsen van zachte tufsteen, gelegen in prachtige valleien.

Standaard luchtballonvaart

Vliegen over de wonderbaarlijke landschappen van Cappadocië in een luchtballon zal ons tot een andere dimensie leiden waarin het lijkt of we ons in een avontuurfilm bevinden, vliegen met een luchtballon is simpelweg een droom.

We zullen u vlak voor zonsopgang  ophalen vanuit uw hotel om naar het terrein van de luchtballonen u brengen. Zodra alle passangiers zijn verzameld zullen de voorbereidingen beginnen, u kunt in de tussentijd genieten van ons ontbijt buffet, inclusief koffie, thee en biscuits, een licht ontbijt als een inleiding op een ongeëvenaarde avontuur. 

Vervolgens zullen we naar de startpunt gaan. Op het moment van de zonsopgang, zullen onze luchtballonen beginnen met opstijgen en een hoogte van 200 meter bereiken, zo krigjt u de gelegenheid om de zonsopgang en de buitengewone uitzichten van heel Cappadocië op te nemen, de valleien, de onbeschrijvelijke vulkanische rotsen, ook wel fee-schoorstenen genoemd. Een perfecte gelegenheid om fantastische foto's en video's te maken van deze onvergetelijke ervaring. 

De reis duurt normaalgesproken een uur, u zult de mand van luchtballon delen met 16 tot 21 personen, varen waar de wind u naar toe brengt en op een andere veilige open veld landen, u wordt opgevangen door ons grondpersoneel, die u zal verwelkomen met champagne, om deze avontuur te vieren en om uw Luchtballonvaart certificaat te overhandigen. 

Rond 7:00 uur in de ochtend zullen we u terugbrengen naar uw hotel, zodat u een hele dag beschikbaar heeft om één van onze fantastische tours in Cappadocië te nemen

Meer informatie kunt u nalezen op   Luchtballon tour FAQs


Additional Information

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van uw hotel en naar de faciliteiten brengen waar u kunt genieten van een licht ontbijt, terwijl de voorbereidingen zullen treffen voor de vlucht. 

Hotel pick-up

In ons boekingsformulier vragen we u de naam van uw hotel te noteren waarvan u opgehaald wilt worden voor de tour. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de hotel pick-up tijdig ons door te geven.

Meest gestelde vragen m.b.t. hotel pick-up

Wat als u uw hotel nog niet geboekt heeft? 
Dat is uiteraard geen probleem. Zodra u uw accomadatie procudure heeft afgerond, kunt u  contact met ons opnemen om de hotelgegevens door te geven, of anders kunt u een alternatieve hotel kiezen vanwaar u wilt dat wij  u komen ophalen voor de tour.  

Wat als ik in de stad verblijf maar bij vrienden of familie logeer? 
Zodra uw boeking is bevestigd zullen we u een gedetailleerde informatie sturen en de adressen van de mogelijke p ick-up plekken en locaties  voor onze tours doorgeven. 

Pick-up tijd

De exactie pick-up tijd van uw hotel hangt af van de locatie, maar de pick-up zal rond 5:45 in de ochtend beginnen,  but the pick-up use to start from 5:45 in the morning, om het geweldige uitzicht en de koele bries van de zonsopgang te ervaren.

Duur

De hele tour zal ongeveer 2 tot 3 uur duren, u zult de rest van de dag overhouden om deel te nemen aan één van onze privé tours in Cappadocië

Prijs

 

Volwassenen

Kinderen tussen 6-12 jaar

Standaard luchtballonvaart in Cappadocië (45-60 minuten)

 

105 

 

70 

Inclusief

Pick up van en naar uw hotel.
Transport naar onze faciliteiten en startplaats. 
Ontbijt.
Champagne toast om onze vlucht te vieren. 
Reis verzekering.  

Exclusief

Extra eten en drinken (buiten het ontbijt)

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er 20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag moet contant worden betaald op de dag van de activiteit. 
U dient de voucher uit te printen als een bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Additional Information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Indien u voorkeur geeft aan een deluxe privé luchtballonvaart, waarbij u met uw eigen gezelschap en de bemanning bent, neemt u dan alstublieft contact met ons (hyperlink) op, we zullen dit met veel plezier voor u in orde maken. 

Hoe te boeken?

Om en  standaard luchtballonvaart Cappadocië te boeken, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken n het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze Luchtballonvaart FAQs. Als u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.

viaurbis.com