HEEL CAPPADOCİË

Vanaf 260,00 €
Kies datum


Kies tijd

Aantal deelnemers
(Dagtour) Deze tour omvat de belangrijkste en meest interessante plekken van de fascinerende Cappadocië, zoals de mooie plaatsen Çavuşin en Avanos. Ook zullen we verwazingwekkende plekken bezoeken als Paşabağ, de Openlucht museum van Göreme en de Sarihan Caravanserai.   

Heel Cappadocië

Hele dag

Deze tour omvat de belangrijkste en meest interessante plekken van de fascinerende regio Cappadocië: Panoramische uitzichten, historische gebouwen, ingehouwen kerken, dorpen, valleien die honderden jaren getuige zijn geweest van vulkaanuitbartingen, erosies, imperiums en veldslagen. Tijdens deze tour zullen we diverse bezienswaardigheden bezoeken zoals de Openlucht museum van Göreme, de plaatsen Çavuşin, Paşabağ, Avanos, een voormalig Caravanserai en tijdens de terugries het vallei van Göreme vanuit verschillende uitzichtpunten

Openlucht museum van Göreme:  Officieel een werelderfgoed, hier kunt u genieten van het prachtige landschap met schitterende overblijfselen van de uit r otsen uitgehouwen kerken met interesante muurschilderingen.

Çavuşin: Een charmante dorp tussen Göreme en  Avanos. Hier kunt u, bijvoorbeeld, de indrukwekkende kerk van Saint John Baptist bezoeken en het hele authentieke plekken van het oude Çavuşin, die gegraven is in rotsen waar het dorp op uitkijkt. 

Avanos: Deze plaats staat bekend om haar traditionele handgemaakte pottenbakkerijen, u zult deelnemen aan een workshop van een meester in pottenbakken. We bieden u een lunch aan en we brengen vervolgens een kort bezoek aan Paşabağ, die een schitterend uitzicht biedt over de tufstenen vulkaankegels in een vorm van puntmutsen, ook wel de ' feeënschoorstenen' genoemd. 

Caravanserais: De Caravanserais waren oude hostels voor reizigers en caravans en ze waren erg belangrijk voor deze regio. In deze tour zullen we de Sarihan bezoeken, een dertiende eeuws Selçuk caravanserai, op deze locatie wordt elke avond een optreden van Derwisjen met hun spirituele dans Sema.

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u  ophalen van uw hotel.

Hotel pick-up

In ons boekingsformulier vragen we u de naam van uw hotel te noteren waarvan u opgehaald wilt worden voor de tour. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de hotel pick-up tijdig ons door te geven.

Meest gestelde vragen m.b.t. hotel pick-up

Wat als u uw hotel nog niet geboekt heeft? 
Dat is uiteraard geen probleem. Zodra u uw accomadatie procudure heeft afgerond, kunt u  contact met ons opnemen om de hotelgegevens door te geven, of anders kunt u een alternatieve hotel kiezen vanwaar u wilt dat wij  u komen ophalen voor de tour.  

Wat als ik in de stad verblijf maar bij vrienden of familie logeer? 
Zodra uw boeking is bevestigd zullen we u een gedetailleerde informatie sturen en de adressen van de mogelijke p ick-up plekken en locaties  voor onze tours doorgeven. 

Pick-up tijd

De exactie pick-up tijd van uw hotel hangt af van de locatie, maar gezien de duur van de tour zal de pick-up zal 's ochtends rond 8:00 and 10:00 zijn.  

Duur

Dagtour (8 uur) 

Prijs

 

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Up to 16 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

260 

 

280 

 

290 

 

340 

Inclusief

Pick up van en naar uw hotel.
Vervoer met bus voorzien van airco en een chauffeur. 
Engelstalige gids. 
Toegangsbewijzen voor musea en monumenten. 
Parkeer- en brandstofkosten. 
Reisverzekering.  

Exclusief

Eten en drinken. 
Indien gewenst, kunnen wij u een overheerlijke lunch aanbieden voor een extra toeslag van 25 euros per persoon.  

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag moet contant worden betaald op de dag van de activiteit. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Indien u voorkeur geeft aan een  deluxe privé luchtballonvaart, waarbij u met uw eigen gezelschap en de bemanning bent, neemt u dan alstublieft contact met ons (hyperlink) op, we zullen dit met veel plezier voor u in orde maken. 

Hoe te boeken?

Om en  standaard luchtballonvaart Cappadocië te boeken, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken n het formulier  bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze Luchtballonvaart FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.


viaurbis.com